Er Op Uit met Els

Hondenuitlaatservice 

Ophaalomgeving 
Hondenuitlaatservice "Er Op Uit" werkt in Berkel, Bergschenhoek en Pijnacker, indien uw adres niet direct onder deze gemeenten valt maar wel in de route ligt kan ik hier natuurlijk van afwijken.
   

Hoe verder
Indien u interesse heeft in de uitlaatservice van Er Op Uit, kunt   u met mij contact opnemen via

info@eropuit-met-els.nl of op telefoonnummer 06-47408877.

 

Kennismakingsgesprek 
Ik kom bij u thuis, natuurlijk met een kennismakingspresentje, zodat u mij leert kennen en ik u en uw hond. Tijdens dit gesprek kunt u uiteraard vragen stellen. Indien u besluit uw hond mee te laten wandelen met "Er Op Uit", wordt uw hond ingeschreven.

 

Overeenkomst
U ontvangt vervolgens een overeenkomst waarin de afspraken staan die we gemaakt hebben. Het betreft onder andere wanneer uw hond meegaat met "Er Op Uit",  wat uw rechten en plichten zijn en wat de rechten en plichten van "Er Op Uit" zijn. Een onderdeel van de overeenkomst zijn de algemene voorwaarden, deze ontvangt u separaat.
  

Sleutelcontract                                        
Indien u de huissleutel aan "Er Op Uit" overhandigt, wordt er een sleutelcontract opgemaakt, welke eveneens door beide partijen ondertekend zal   worden. U kunt echter ook gewoon thuis zijn als ik uw hond op kom halen en dan is bovenstaande niet van toepassing.
      
WA-verzekering
U dient een WA-verzekering te hebben waarbij huisdieren meeverzekerd zijn. De wet stelt dat u, als hondenbaas, aansprakelijk bent voor uw hond, ook indien u uw hond aan een ander meegeeft. 
Mocht uw hond schade veroorzaken aan andermans eigendommen of aan een persoon, dan dekt uw WA-verzekering dit. Een Hondenuitlaatservice wordt voor   de wet als een oppas of een houder beschouwd. Dit houdt in dat de  hondenuitlaatservice tijdelijk toezicht heeft over de hond, maar nooit aansprakelijk is. De wet stelt namelijk dat een oppas niet aansprakelijk kan zijn voor een dier (of een kind) van een ander. Indien uw hond een andere hond aanvalt of op een andere manier schade veroorzaakt, dan ben ik genoodzaakt uw naam en adresgegevens door te geven. Indien ik dat niet doe, ben ik strafbaar.
   

Handdoeken
Ook als het regent gaat de wandeling gewoon door. U bent er dus   altijd van verzekerd dat de wandeling van uw hond doorgaat. Echter, omdat het voor uw hond niet prettig is om nat te blijven,   droog ik uw hond bij thuiskomst af. Ook voor u is dat prettig, dan blijft uw huis er ook pico bello uitzien. Daarom dient u altijd een handdoek bij de ingang te hebben liggen die voor dit doel geschikt is. Zorg er ook voor dat de hond bij zijn mand kan.
   
Water/eten
Uw hond zal dorstig zijn na de wandeling. Het beste is dan ook   dat u water klaar heeft staan voor hem of haar. Indien het nog een aantal uren duurt voor u terug bent, is het aan te raden niet al te veel water neer te zetten omdat hij dan een plas moet doen, maar dat niet kan doen.
Indien u wilt dat uw hond eten krijgt na de wandeling, kan dat, maar dan dient u dat eten op een verhoging bij de ingang te zetten; "Er Op Uit" zet het dan op de grond bij de ingang of waar u aangeeft zodat uw hond lekker kan eten.

   

Halsband met naam en telefoonnummer
"Er Op Uit" gebruikt hondenpenningen met de naam en mijn telefoonnummer. Mocht hij zich losrukken of ontsnappen, dan kan de vinder direct contact opnemen.
   

Chip/tatoeage
Uw hond dient gechipt of getatoeëerd te zijn. Mocht hij ontsnappen, dan is hij via de chip of tatoeage te traceren.
   

Ziektes, parasieten
Uw hond mag geen besmettelijke ziekte hebben. Ook mag hij geen schurft hebben en dient ontwormd en ontvlooid te zijn.
 

De privéwandeling
Op de afgesproken dag gaat uw mee hond met "Er Op   Uit" voor de eerste wandeling. Gezellig gaan wij dan op stap en wordt uw hond weer thuisgebracht. Voor deze eerste keer zal "Er Op   Uit" u berichten hoe de wandeling verlopen is. Mochten er bijzonderheden zijn, dan worden deze uiteraard aan u doorgegeven.
 
 

Foto's
"Er Op Uit" maakt, indien dit mogelijk is foto's van de wandelingen. Deze foto's plaats ik dan op mijn facebook pagina. Zo kunt u zien wat uw hond beleefd heeft tijdens de wandeling. U krijgt een goede indruk van de wandeling en kunt ook meegenieten van het plezier dat uw hond beleefd heeft!
 

En dan?     

Als het de hond, U en ons bevalt, is het op naar de volgende wandeling met "Er Op Uit" met Els!

  

 

   


 

  

.nl